Privacy en Cookies

Privacy en Cookies

Samenvatting

Als je op riverblossomscoaching.nl je e-mail adres hebt achter gelaten, zal dit voor geen andere doeleinden worden gebruikt dan waar de site van riverblossomscoaching.nl voor bedoeld is.

Inleiding

River Blossoms Coaching (hierna: ‘wij’ en ‘ons’) verwerkt persoonsgegevens van klanten, prospects en relaties.

Samora Jacobs is de Functionaris Gegevensbescherming, maar mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen via info(@)riverblossomscoaching.nl.

Welke persoonsgegevens verwerken wij?

Klantgegevens die wij verwerken zijn die, die minimaal nodig zijn om een overeenkomst te sluiten en te kunnen factureren. De gegevens zijn: Voor- en achternaam, bedrijfsnaam, functie, adresgegevens, telefoonnummer (vast- en/of mobiel nummer), e-mailadres, interessegebieden, offertes, contracten, e-mails. Deze verwerken wij om te voldoen aan wettelijke verplichtingen (belasting) en om klantdossiers, afspraken en overeenkomsten actueel te houden.

Van prospects en relaties verwerken wij: Voor- en achternaam, bedrijfsnaam, functie, adresgegevens, telefoonnummer (vast- en/of mobiel nummer) en e-mailadres.

Website en websites van derden

Op onze website wordt statistische informatie verzameld. Hiervoor maken wij gebruik van Google Analytics. Voor advertentiecampagnes wordt (indien aan de orde) informatie verzameld door Google Adwords en/of Facebook en/of LinkedIn. Hiermee wordt de relevantie van advertenties afgestemd. Er gaan pertinent geen persoonsgegevens naar deze partijen.

Met Google Analytics kijken we naar klikgedrag om zo de website te kunnen verbeteren en effectiever te laten aansluiten op dit gedrag, de behoeften van onze bezoekers van de site.

Cookie statement

Wij gebruiken cookies voor Google Analytics, Google Adwords, we gebruiken mogelijk de Facebook pixel en de Insight Tag van LinkedIn.

Google Analytics houdt gegevens bij: - Het IP-adres (maar hebben we geanonimiseerd, dus niet naar gebruikers te herleiden);- Gegevens over het apparaat en browser dat gebruikt wordt; - Van welke bron bezoekers afkomstig zijn en van welke pagina’s op de site; - Welke pagina’s bezocht zijn hoe lang het gemiddeld verblijf is; - Hoe vaak knoppen en links worden gebruikt.

Google Adwords gebruikt de cookie om te kunnen rapporteren welke media effectief is en op basis van deze informatie worden de kosten voor Adwords bepaald door Google.

De Facebook pixel wordt gebruikt om de effectiviteit van advertenties te meten en advertenties beter op voorkeuren van gebruikers van Facebook te laten aansluiten.

Als we gaan adverteren op LinkedIn gebruiken we de Insight Tag om de effectiviteit van LinkedIn advertenties te kunnen meten. Op dat moment zal deze worden toegevoegd aan de instellingen.

Cookies kan je altijd verwijderen via je browser. 

Contactgegevens

Mocht je vragen hebben, verbeteringen weten of iets anders willen melden met betrekking tot onze AVG, neem dan direct contact met ons op.

Mocht je om welke reden dan ook toch een klacht willen indienen over hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens, dan kan dat op de volgende plaats: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons 

River Blossoms Coaching
Schutterstraat 39A, 3034 RK Rotterdam

Ontmoet je ook graag mooie mensen?

Laten we afspreken en een heerlijke koffie of thee gaan drinken. Ik kijk ernaar uit kennis met je te maken.